Menú de cap d’any

El cap d'any al Diferent!

menú cap d'any

BEGUR, COSTA BRAVA

Vols celebrar el Cap d’Any sopant al Diferent Restaurant? T’oferim una experiència única amb un menú dissenyat especialment per l’última nit de l’any i amb l’ambient que ens caracteritza.

Si esteu interessats i voleu realitzar la reserva, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon +34 972 622 872 o bé contacta a través del nostre formulari de contacte:

CELEBREM EL CAP D’ANY!

 

IMPORTANT: LES RESERVES ES FARAN AMB UNA PAGA I SENYAL DE 50€ PER PERSONA (NO ES TORNARAN 7 DIES ABANS DEL 31/12/2019)

Menú cap any

Creat especialment

per la nit més especial de l'any

MENÚ DE CAP D’ANY

··

Crackers i copa de cava

·

Suriol Brut Nature Reserva. D.O. Cava

Aperitius

··

Ostra Gilardeau amb escabetx suau

Ventresca de tonyina Balfegó, greix de pernil i pinyons

Ceviche de corbina, ceba morada i coriandre

Laminat de Black Angus, formatge fumat i anet

Torrada amb steak tàrtar i bolets

·

De Nit 2018, Raventós i Blanc. D.O Cava

Entrant

··

Tàrtar de gambes de Palamós, el seu cap i caviar

.

Pardas Rupestris 2014. Xarel.lo i Malvesia de Sitges

··

Foie a la sal amb xocolata i pera

.

Perfum d’Alella 3, Raventós d’Alella. Pansa Blanca

PEIX

··

Mig llobregant, el seu suc i parmentière de nyàmeres

.

Artigas Blanc, Mas Alta. D.O Priorat

…..

CARN

..

Black Angus, crema de bolets i tòfona

.

Aires de Garbet 2014. Bodega Castell de Perelada. D.O Emordà

Pre-postre

··

Còctel Sex on the beach

Postres

··

Textures de xocolata, café i Baileys

.

PX Cosecha 2018. Bodega Ximénez-Spinola. Pedro Ximénez

Per acabar…

··

Petit fours

Bossa de cotilló

Raïm de la sort

Recadero Serral del Vell Brut Nature 2011 D.O Corpinnat

·

Cafè o infusions

Petit fours

·

Primera copa de l’any

Preu total ………. 130,00€