Menú de cap d’any

El cap d'any al Diferent!

menú cap d'any

BEGUR, COSTA BRAVA

Vols celebrar el Cap d’Any sopant al Diferent Restaurant? T’oferim una experiència única amb un menú dissenyat especialment per l’última nit de l’any i amb l’ambient que ens caracteritza.

Si esteu interessats i voleu realitzar la reserva, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon +34 972 622 872 o bé contacta a través del nostre formulari de contacte:

CELEBREM EL CAP D’ANY!

 

IMPORTANT: LES RESERVES ES FARAN AMB UNA PAGA I SENYAL DE 50€ PER PERSONA (NO ES TORNARAN 7 DIES ABANS DEL 31/12/2018)

Menú cap any

Creat especialment

per la nit més especial de l'any

MENÚ DE CAP D’ANY

··

Snack i copa de benvinguda

·

Suriol Brut Nature Reserva. D.O. Cava

Aperitius

··

Tàrtar d’escamarlà amb el seu suc

Black Angus, formatge fumat, ceba envinagrada i anet

Cor de carxofa, ou de guatlla i foie

Ostra Speciale D.O. Marenes de Oleron amb salsa ponzu i ous de salmó

·

Ull Gris. Ull de llebre. Celler Credo. Penedès

Entrant

··

Crema suau de porros, esturió fumat i caviar Osietra

.

Terroir Històric. Garnatxa blanca i Macabeu. D.O.Q. Priorat

PEIX

··

Mig llobregant, saltat de bolets, emulsió d’all i julivert i salsa holandesa

.

Vom Opok, Sauvignon Blanc. Àustria

…..

CARN

..

Cuixa d’ànec 5 glans, gelat de figues amb vainilla, cuscús i salsa de taronja

.

Finca Argata. Garnatxa. Bodega Joan d’Anguera. D.O Montsant

Pre-postre

··

Còctel Margarita

(Tequila, Cointreau, llima, llimona i sal)

Postres

··

Bosc de xocolata, te matcha i sèsam negre

.

Vi dolç Chateau L’Ecole

Tres Mil Botelles, destil·lat de Pedro Ximénez. Denominació Varietat Pedro Ximénez d’acreditació pròpia. Jerez de la Frontera (Opcional amb suplement de 10€)

Per acabar…

··

Bossa de cotilló

Raïm de la sort

Recadero Subtil Brut Nature Gran Reserva 2013 D.O Cava

·

Cafè o infusions

Petit fours

·

Primera copa de l’any

Preu total ………. 125,00€